همه چیز برای تهیه آناناس دارچینی در منزل :

 


آناناس :12 حلقه بزرگ
پودر دارچین :2 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای :60 گرم 
شکر :225 گرم (1 پیمانه)
آب سرد :500 میلی لیتر (2 پیمانه)
پوست لیموی رنده شده :یک عدد
آبلیموی تازه :200 میلی لیتر
نعنا خرد شده :یک پیمانه
آناناس 
طرز تهیه آناناس دارچینی :


برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا گرانیتای لیمو و نعنا را آماده کنید.

برای این کار رنده پوست لیمو را به همراه 2 پیمانه آب و شکر داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید.

زمانی که دانه های شکر حل شد 5 دقیقه دیگر اجازه دهید مواد بجوشد تا شربت غلیظی بدست بیاورید.

بعد از خنک شدن شربت، آبلیمو را اضافه کرده روی آن را با سلفون بپوشانید و برای چهار  الی شش ساعت داخل فریزر بگذارید تا منجمد شود.

برگ های نعنا را خرد کرد و داخل غذاساز بریزید ، مخلوط یخ زده را از فریزر خارج نموده و به نعنا اضافه کنید و به مدت نیم دقیقه آنها را مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.

حالا این مخلوط را با قاشق هم بزنید و در یک ظرف دربسته بریزید و به مدت 4 ساعت داخل فریزر قرار بدهید.

آناناس را پوست گرفته و آن را به شکل حلقه ای برش بزنید.

در یک بشقاب شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید، آناناس ها را در این مواد بغلطانید و به مدت 1 دقیقه گریل کنید.

آناناس ها را میتوانید به شکل طولی برش زده و به سیخ بکشید سپس گریل نمایید.

آناناس های دارچینی را در ظرف پذیرایی بچینید ،

گرانیتای نعنا و لیمو را از فریزر خارج کرده در ظرفی بریزید و در کنار آناناس قرار داده و سرو کنید. 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها